ANIMA Symbolen – holl

Jullie moeten weer als kinderen worden,
onschuldig,
vol vertrouwen
nn liefde

ANIMA is een verzameling van symbolen die ons helpen de wezenlijke kwaliteiten van onze ziel in onszelf terug te vinden.

Het is zowel voor mannen als vrouwen belangrijk om de wezenlijke aspekten van hun wezen en ziel te versterken, te ontvouwen en toe te laten.
Onze wezenlijke kwaliteiten bestaan uit ontvangen, aannemen, intuïtie, acceptatie van wat is, het achten van anderen, waarnemen, overgave, behoeden, vergeven, begrijpen
… … …

ANIMA symbolen willen niets in deze wereld veranderen, niets buiten onszelf in beweging brengen, vragen niet om aktie te nemen. Ze zijn bedoeld om de, in allen van ons reeds aanwezige, wezenlijke kwaliteiten te versterken. Wanneer we onszelf veranderen, veranderen we uiteindelijk de wereld.

Symbool en tekst vullen elkaar aan.
De meest eenvoudige en effectieve wijze om met ANIMA te werken is een symbool en/of tekst via je hart-centrum op te nemen en daar waar te nemen, de energie te voelen. Maak je keuze altijd intuitief ! Het kan een symbool zijn dat je bijzonder aanspreekt, maar ook slechts een enkele regel. Begin gewoon. Je ziel weet de weg. Elke andere toepassingsvorm is ook mogelijk – vertrouw op jezelf. Je bent zelf je beste leraar, wees je eigen leerling.

Wanneer negatieve emoties op mochten komen, sta ze toe er te zijn, neem er kennis van, maar reageer niet, ze zijn een deel van jou en alles is goed.

Het enige dat telt is je oprechte wens en intentie de reeds in jou aanwezige wezenlijke kwaliteiten te aktiveren.

Al het andere gebeurt gewoon, precies zoals het voor jou op dat moment stemmig en passend is, omdat het zo moet zijn.
Heb vertrouwen, je wordt geleid.

Het ANIMA systeem is tussen september 2002 en augustus 2003 met hulp van de, op dat moment fysiek op de aarde levende, zgn. „Kinderen van Oz“ of „Psychische (mediale) Kinderen“ tot stand gekomen.

Deze kinderen staan in telepatisch contact met elkaar en zijn ook geestelijk verbonden met volwassenen. Nadat Ursala Wagner uit Wenen en Wilfried Fink uit Eckernfoerde de cursus „Emissary of Love“ bij James Twyman (zie www.emissaryoflight.com) hadden afgesloten, gaven de helderziende kinderen hen de ANIMA symbolen. Ze zijn EEN GEEST, ONE MIND.

De kinderen werken bewust samen en hebben een uniek web van bewustzijn rond de aarde aangebracht. Dit web van bewustwijn zal het de mensen mogelijk maken een nieuwe wereld van liefde en empathie te creëren. Sinds dit web van bewustzijn geactiveerd is, vraagt het een antwoord van de mensheid.

Wij mensen moeten dus een bewuste keuze maken, ofwel verder de weg van oorlog, haat en angst vervolgen, danwel die van vrede en liefde kiezen.

De Psychische Kinderen zijn ook geestelijk verbonden met walvissen en dolfijnen, die met behulp van hun sonar hun hoge trillingen in de wereldzeeën en daarmee in de gehele waterkringloop brengen.

Walvissen en dolfijnen willen ons aan onze rol als hoeders van deze aarde herinneren en helpen ons een nieuw bewustzijn, dat door liefde en empathie voor alles gedragen wordt, te ontwikkelen.

Samen met de mediale kinderen zullen ze de mensheid helpen de overgang in de Nieuwe Wereld moeiteloos plaats te laten vinden.

Alles wat gevraagd wordt is de liefde en empathie van onze ziel.

Wat we vandaag denken en voelen en dat waaraan wij vast geloven, dat zal zich manifesteren!

Facebook Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*